Nieuws

Verhuisbericht

Published: 21-10-2013

Gendt, 22 oktober 2013


Beste relatie,
Met ingang van 1 oktober j.l. heeft Data Druk samen met GVO drukkers en vormgevers te Ede,
Grafisch Service Centrum van Gils te Wageningen overgenomen. GSC van Gils is een grafisch bedrijf dat zich toelegt op het printen van allerlei soorten educatieve producten voor diverse universiteiten, hogescholen en grote institutionele instanties.

De bedrijfsruimte in Wageningen is dermate groot dat Data Druk hier gemakkelijk bijgevoegd kan worden.
Ook de groei die Data Druk de laatste jaren heeft gemaakt, veroorzaakt praktische problemen op de locatie te Gendt. We hebben daarom besloten om op 24 en 25 oktober Data Druk te verplaatsen naar Wageningen.

Dit betekent voor de klanten van Data Druk dat na 25 oktober de locatie op de Dorpstraat te Gendt dichtgaat. Voor alle klanten die gewend zijn om hun drukwerk in Gendt onder te brengen is dit een verandering.
Wij laten onze klanten echter niet in de steek. Vindt u het lastig om per telefoon of per internet uw drukwerk door te nemen en te bestellen, dan komen wij naar u toe. We halen het werk bij u op en leveren het conform afspraak bij u af. Met deze werkwijze zijn wij ervan overtuigd ook in de toekomst adequaat in te spelen op al uw grafische wensen en vraagstukken.

Mocht u specifieke vragen hebben, laat het ons weten.
Het is voor ons belangrijk u als klant te mogen behouden.


Ons adres is per 26 oktober 2013:
Nude 40
6702 DM Wageningen
E-mail: datadruk@planet.nl
Website: www.datadruk.nlMet vriendelijke groet,

Het Data Druk team.